Husredaksjonen
Meny
Stedet for inspirasjon

Stedet for inspirasjon

I Trapperingens trappestudio skal du bli inspirert, se mulighetene som finnes og lære om de valgene du kan ta. Målet er at du skal få den trappen du alltid har ønsket deg!


Trappen kan være et av de vakreste møblene i hjemmet ditt, og i tillegg er trappen et møbel som har en veldig viktig funksjon. For at det skal være lettere å få oversikt over alle de mulighetene man har når man skal kjøpe trapp, har Trapperingen åpnet tolv utstillinger rundt om i landet. I disse trappestudioene kan man se ulike trappemodeller utstilt. Man kan lære om de ulike trappetypene, gå i trappene, se ulike farger, garderobeløsninger under trapp og overflatebehandlinger med mer.


Studio nr 12 på Lillehammer
Trapperingens siste åpnede trappestudio ligger på Lillehammer. Her ønsker daglig leder Roger Eik i Trapperingen Eiktrapp velkommen.
- Mange er ikke klar over hvor mange valgmuligheter man har når det gjelder trapp. Her får man se mange trapper på et lite areal, og folk opplever at dette er både informativt og inspirerende, sier Eik. Han åpnet trappestudioet på Lillehammer i januar. Fra før har han studio ved fabrikken i Tennfjord ved Ålesund og i Romsdalsgata i Molde.
- Vi har 23 trapper utstilt i studioet på Lillehammer, og tilbakemeldingene fra kundene har vært gode. Et besøk i studio er fornuftig før man gjør et så viktig kjøp som det er å velge trapp, mener Eik.


Mange valgmuligheter
De siste årene har det blitt mange flere muligheter når man skal ha en trapp. Vangen kan være innstemt, underliggende eller usynlig, og rekkverk kommer både i heltre, stålspiler og som glass feltet med bolter til vangen. Det kan være vanskelig å ha oversikt over alle alternativene, samtidig som mulighetene gjør at to trapper kan være to vidt forskjellige møbler.


Nettopp derfor er det så viktig at kundene har mulighet til å komme i trappestudio. Der får de se utvalget og mulighetene, og de kan få gode råd i forbindelse med trappevalget.


Flere besøker trappestudio
Trapperingen B. Innvær har fire trappestudio – ett ved fabrikken i Bremnes og de andre i byene Bergen, Stavanger og Haugesund.
– Vi opplever at sluttkunden mer og mer oppsøker trappestudioene våre. I trappestudioet har kundene noe håndfast å forholde seg til - de kan se produktet og gjøre endringer der og da. Noen tror de har bestemt seg for hvilken trapp de vil ha på forhånd, men nesten hele tiden opplever vi at folk ombestemmer seg når de kommer inn i studio og ser hva som finnes. Da ser de plutselig muligheter de ikke visste om før de oppsøkte oss, forteller daglig leder i Trapperingen B. Innvær, Kristian Innvær.

Trapperingen

Trapperingen består av lokale trappeleverandører over hele landet. De har utstillinger i Bergen, Haugesund, Stavanger, Molde, Sætre, Bremnes, Råholt, Skien, Barkåker, Lillehammer, Vegårshei og Kristiansand.

Vil du ha vår huskatalog?

Vil du ha e-post eller få den tilsendt i posten? Bestill huskatalog

Boliglån

Prøv boliglånskalkulatoren til DNB.

PRØV NÅ
Siste artikler
Planter 5000 trær!
Planlegging og tips

Planter 5000 trær!

Nå trapper Trapperingen opp for miljøet! Vi erstatter det treet vi brukte til å lage trappa hjemme hos deg, ved å...
Sikre godt daglys i hele boligen med vinduer for flate tak
Planlegging og tips

Sikre godt daglys i hele boligen med vinduer for flate tak

Vi har alle sett hvordan solstrålene sakte strekker seg innover gulvet fra fasadevinduene, men hvor langt kommer de...
Frisk luft i ditt hjem
Planlegging og tips

Frisk luft i ditt hjem

Den er usynlig, men luften er likevel noe av det viktigste i hjemmet ditt. Derfor er valg av ventilasjonsløsning et a...