Husredaksjonen
Meny
Hvilken kjøkkenstil velger du?

Hvilken kjøkkenstil velger du?

Kjøkkenet er husets hjerte, du skal leve og trives med det i mange år. Den danske kjøkkenleverandøren JKE Design har definert 3 stilretninger som gjør det enklere å velge hvilket kjøkken som passer deg og din bolig best.


Et godt kjøkkenliv i klassiske rammer

BildebeskrivelseTradisjon og atmosfære er hovedingrediensene i det nostalgiske kjøkken. Her er plass til både gamle ting med sjel og historie, og alle de skjønne små detaljer. Dette får det nostalgiske kjøkkenet til å ose av hygge, godt håndverk og nostalgi – uansett om du velger et enkelt nordisk uttrykk med bare et drypp av gamle dager, eller du drømmer om et gjennomført fransk landlig kjøkken fylt med klassiske detaljer, franske lysestaker og krydderurter i vinduskarmen.

Det er ingen begrensinger på fargepaletten. Du kan fritt velge mellom 2500 farger, både matte, halvglans og høyglans farger. Enten du ønsker en lavmælt latte, varm off-white, frekk Ferrarirød, eller retroblå a'la 1950-tallet til ditt nostalgiske kjøkken, kan du få akkurat den nyansen du ønsker.

Hypermoderne rå eleganse i sort kjøkken

Gi et sort kjøkken en rå og elegant stil med rustikt tilbehør i mørke farger og naturlige materialer. Dyrk en sofistikert dysterhet med grønn marmor og vakker keramikk med dybde i glasuren. Bruk keramiske fliser på veggen for å tilføre farger og gi uttrykk for en sterk personlighet, og velg mørke naturmaterialer som horn, tre og røykfarget glass. Svært elegant og sofistikert.

Overflater i sort eik på kjøkken gir et markant og maskulint uttrykk med en naturlig undertone. Som kontrast til en naturlig overflate i sort eik, med en teknisk intelligent overflate. Med denne teknisk intelligente nyheten slipper du avtrykk av fettete fingre, overflaten er matt og føles myk og lekker under fingerspissene. Og så reparerer overflaten selv små skrammer!

www.jke-design.no kan du se boligstylistens tips til sorte kjøkken og bli inspirert til å gi ditt eget sorte kjøkken en dose dramatikk

Den hvite bestselgeren

Det enkle hvite kjøkkenet har blitt en designklassiker og bestselger i de nordiske kjøkken.

Greps frie fronter gir et stilrent og moderne uttrykk, som passer godt inn i den skandinaviske innredningen. Samtidig er det en perfekt bakgrunn for å leke med kontraster og skape en gjennomført harmoni i innredningen.

Det har blitt ekstremt populært, fordi det er lett, rommelig, tidløst og skandinavisk. Hvis en gjerne vil myke alt det hvite og stilrene litt opp, men samtidig bevare den nordiske stil, så er det vakkert å sette det hvite sammen med naturlige materialer som keramikk, tre og filt. Med sine organiske former og rustikke uttrykk understreker keramikk det nordiske, samtidig som det lyse og stilrene får et interessant motspill. Det samme med filt og tre i naturlige former, som skaper kontrast og spenning i det hvite kjøkkenet. De organiske formene myker også opp og gir rommet varme.

Les mer på JKE Designs hjemmeside!

OM JKE DESIGN

JKE Design startet opp i 1970 som en tømrer- og snekkervirksomhet. Kjærlighet til godt håndverk sitter fremdeles dypt i oss – og godt håndverk er grunnlaget for våre produkter. Derfor bruker vi den sterke europeiske eiken og håndsorterer treet til hvert kjøkken, slik at trestrukturene samspiller så mye som naturen tillater. Gripelister, som utsettes for store og små fingre hver dag, får en ekstra kraftig beisebehandling, og hele skapdøren lakkeres i flere omganger, slik at den lekre overflaten bevares.

JKE Design har et ambisiøst mål om å levere den beste løsningen til kjøkken, bad, vaskerom og garderobe til alle som forventer det lille ekstra. Lidenskap, kreativitet og ansvarlighet er nøkkelord i bestrebelsen etter å sikre den beste løsningen. Siden 2000 har JKE Design vært en del av den svensk eide kjeden Ballingslöv International konsern, som utover JKE Design teller en rekke av Skandinavias aller største kjøkken, bad og garderobeprodusenter.

Nærmere oplysninger kan fås hos Anita Barner Ibsen, JKE Design A/S på tlf. +45 40 45 47 35 eller anibs@jke-design.dk.

Vil du ha vår huskatalog?

Vil du ha e-post eller få den tilsendt i posten? Bestill huskatalog

Boliglån

Prøv boliglånskalkulatoren til DNB.

PRØV NÅ
Siste artikler
Planter 5000 trær!
Planlegging og tips

Planter 5000 trær!

Nå trapper Trapperingen opp for miljøet! Vi erstatter det treet vi brukte til å lage trappa hjemme hos deg, ved å...
Sikre godt daglys i hele boligen med vinduer for flate tak
Planlegging og tips

Sikre godt daglys i hele boligen med vinduer for flate tak

Vi har alle sett hvordan solstrålene sakte strekker seg innover gulvet fra fasadevinduene, men hvor langt kommer de...
Frisk luft i ditt hjem
Planlegging og tips

Frisk luft i ditt hjem

Den er usynlig, men luften er likevel noe av det viktigste i hjemmet ditt. Derfor er valg av ventilasjonsløsning et a...