Husredaksjonen
Meny
Stortrives med god plass og fantastisk utsikt i Leidlandshagen

Stortrives med god plass og fantastisk utsikt i Leidlandshagen

Fra første spadetak til de flyttet inn gikk byggeprosessen smertefritt for Eli Ann og Stig Fardal. Nå stortrives de i sitt nye hjem i Leidlandshagen på Eigerøy.


Se flere flotte bilder fra boligen nederst i artikkelen!

- Vi hadde aldri bygget hus før, så vi var egentlig litt usikre på hva som skulle skje og hvordan ting skulle bli. Alt vi gjorde var å gå innom Hellvik Hus med en skisse, og så ordnet de resten for oss. Nå bor vi i huset og er superfornøyd.

Det sier Stig Fardal fra Egersund.

Sammen med kona Eli Ann og deres to barn flyttet Stig inn i deres nye hjem i Leidlandshagen på Eigerøy. Fra første spadetak ble tatt høsten 2017 til familien flyttet inn sommeren 2018 gikk byggeprosessen på skinner for Eli Ann og Stig.

- Du hører jo historier om folk som havner i problemer når de bygger hus, men for oss gikk alt smertefritt. Vi møtte ingen problemer eller utfordringer underveis, sier Eli Ann.


Fra Leidlandshagen har familien Fardal fantastisk utsikt ut over sjøen.

Store, romslige rom

Ute blir den flotte utsikten utover fjorden og over til fastlandet ivaretatt av store vindusflater langs hele fronten av boligen. Inne er boligen preget av store, åpne rom og varme farger.

Oppe i annen etasje er det «voksensone», som Stig kaller det, med deres soverom, walk in-closet og stort bad, i tillegg til stue og kjøkken med øy. Nede har barna soverom, det er vaskerom og en kombinert kjellerstue og kontor.

Tenk hvor fin den terrassen blir å ha til sommeren!

Kjellerstuen bestemte de seg for etter innspill fra salgssjef Paul Haneferd i Hellvik Hus Hellvik.

- Paul lurte på om det var viktig for oss med gjesterom. Da vi sa nei, rådet han oss til å droppe det og i stedet gå for litt større, åpne rom. Det var et godt råd for vår situasjon og vi gikk for det. Det er et valg vi er veldig glade for at vi tok, sier Eli Ann.

Vil du bo i Leidlandshagen? Les mer på www.leidlandshagen.no!

Har du lyst å gjøre som Eli Ann og Stig og bygge din drømmebolig med Paul Haneferd og de andre dyktige folkene i Hellvik Hus Hellvik? Les mer her!


Kjøkkenet preges av en stor kjøkkenøy og spiler på veggen. Store vinduer ivaretar utsikten.

Terrasse over garasjen

Selv om familien har flyttet inn allerede gjenstår noe arbeid før alt er hundre prosent ferdig. Plen skal legges i hagen, og garasjen skal ferdigstilles.

Det er så fint for ungene her!

Oppå garasjetaket blir det plass til en 80 kvadratmeter stor terrasse.

- Tenk hvor fin den terrassen blir å ha til sommeren, sier Stig.


Huset preges av store rom. Her er kjellerstuen hvor det også er kontor.

Perfekt for barna

Tidligere bodde familien Fardal i et eldre hus ved broa på Eigerøy. Da fikk muligheten til å bygge i Leidlandshagen, med fin utsikt, gode oppvekstkår og nærhet til barnehage og skole, solgte de det gamle huset for å sikre økonomi inn i prosjektet.

På spørsmål om hvorfor Stig og Eli Ann valgte nettopp Leidlandshagen kommer svaret kjapt.

- Det er så fint for ungene her!

Vil du bo i Leidlandshagen? Les mer på www.leidlandshagen.no!

Har du lyst å gjøre som Eli Ann og Stig og bygge din drømmebolig med Paul Haneferd og de andre dyktige folkene i Hellvik Hus Hellvik? Les mer her!

Har du lyst å gjøre som Eli Ann og Stig og bygge din drømmebolig med Paul Haneferd og de andre dyktige folkene i Hellvik Hus Hellvik? Les mer på her!

Leidlandshagen

I naturskjønne omgivelser høyt over Eigerøy ti minutter fra Egersund ligger Leidlandshagen. Fra Leidlandshagen er utsikten fantastisk, og veien er kort til skole, barnehage, idrettsanlegg i butikk. I Leidlandshagen er Hellvik Hus Hellvik nå i gang med tredje byggetrinn.

Les mer om Leidlandshagen på www.leidlandshagen.no!

Vil du ha vår huskatalog?

Vil du ha e-post eller få den tilsendt i posten? Bestill huskatalog

Boliglån

Prøv boliglånskalkulatoren til DNB.

PRØV NÅ
Siste artikler
Velg riktig trapp til ditt hjem
Planlegging og tips

Velg riktig trapp til ditt hjem

Trappen er boligens største møbel og en viktig stemningsskaper i rommet. Her er nyttige tips på veien mot trappen som...
Rev den gamle hytta og bygget ny i familieparadiset på Justøy
Bygge hus

Rev den gamle hytta og bygget ny i familieparadiset på Justøy

Da familiehytta fra 1957 begynte å vise litt for mange tegn på alderdom, bestemte Hugo Fast seg for at han måtte rive...
Familien Robstad fant drømmetomt med utsikt på barnevennlige Smååsane
Bygge hus

Familien Robstad fant drømmetomt med utsikt på barnevennlige Smååsane

Da familien Robstad skulle flytte fra Alta i nord til Vennesla i sør var det viktig å finne et hus hvor barna ville...